En Kuralları Of goldfix

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda şekersiz ve yepelek bir görünüm sunar.

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem modern hem de zamansız bir şıklık tıkızyor. Bu üç renk bir araya geldiğinde, erinçli ve stabil bir hava yaratıyor, kaynak kırmızııcı bir kontrast ve beğenilen bir harmoni sunuyor.

Gri duvar boyası tonları, dürüst kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri arasında derlediğim 10 renk karşı bir etüt yapmış oldum.

Bu renkler, döşek odanızı daha davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı kabil.

Konut dekorasyonu strüktürlırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda rahatlıkla kullanılabilen bir tondur.

Antrasit merasimsiz ve zarafetli bir bediiyat arayanlar ciğerin mefkûre bir renk tonu olup mekanlara sofistike bir atmosfer ulanmış konusunda kuvvetli bir seçenektir.

Bedduaşap detaylarla başkalık yaratır. Merasimsiz olduğu derece da habbe umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların madun kısmı, duvar geneli evet da duvarla tavanın inikat münasip uygulanabilir.

Derin antrasit vazıh antrasite nazaran henüz esnek örgüdadır hem sel renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve mergup atmosferi yaratması sağlamlanmalıdır. Antrasit ile en çok intibak yakalayan renklerden biri yeşildir.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız degaje gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden lütuf alabilirsiniz.

Yanıt 6 Antrasit rengi, natürel renklerle birleştirildiğinde yalın ve sprey boya hamam bir tarz yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları tabii renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir ahenk yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, tabii malzemelerle tasarlanmış çağcıl bir iç mekan hissi yaratır.

Şekil olarak ise tam tombul olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar yeğleme edilebilir.

Buz mavisi rahatlık veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok tercih edilen antrasit renk tonları duvar rengi boyalarından birisidir. Bol bir âlem görüntülemek için duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler ortada vaziyet almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Antrasit mutfaklar çoklukla hararetli tonlardadır, bu nedenle antrasit gri boya tezgah seçimi ciğerin bir titrem belirtik veya bir titrem koyu yeğleme kılmak en iyisi olacaktır. Bu, ocaklık dizaynınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page